Design Interior-Amenajari Interioare-Design interior bucatarii clasice si moderne-Bucuresti

Avantajele unui proiect de design interior prin planificarea atentă a spatiului impreuna cu soluții de stocare si depozitare adecvate vă pot ajuta să profitați la maximum de o bucătărie mare intr-o casa sau intr-un apartament.

Design Interior-Amenajari Interioare-Design interior bucatarii clasice-moderne-Bucuresti

Design - interior - bucatarii - clasice - moderne

Gândiți-vă la mobilier clasic sau modern , dulapuri lucioase, usi de sticla si electrocasnice integrate corespunzator amenajarii pe cale de a ajunge la o bucătărie funcțională, superba.

Design - interior - bucatarii - clasice - si - moderne

Profita din plin de tavane înalte care pot fi infrumusetate cu scafe din rigips si cornise decorative din poliuretan in stil clasic sau modern.

Design - interior - bucatarii - clasice - si - moderne

Daca esti suficient de norocos pentru a avea o bucătărie cu tavane înalte, de ce sa nu profiti din plin de tot de acel spațiu suplimentar.

Design - interior - bucatarie - moderna

Puteți construi mobilierul de bucatarie sau dulapuri de perete pana la înălțimea tavanului care pot fi utilizate pentru depozitarea lucrurilor pe care nu le folositi in fiecare zi.
 Pentru mai multe proiecte de design interior case si apartamente accesati articolul urmator – https://gabrieladesigninterior.blogspot.ro/2015/03/proiecte-design-interior-case.html

Design - interior - bucatarie - moderna - Bucuresti