Design interior Galati preturi

Pentru cei interesati de oferta cu servicii si preturi design interior in Galati veti regasi mai jos lista cu preturi informative pentru proiectele de design interior realizate de firma noastra in Galati. Pentru ca reusita unui proiect de design si amenajarea interioara sa fie garantata, apelarea la serviciile unei firme de arhitectura si design interior este cea mai buna decizie. Stilurile de design interior sunt diferite si au anumite elemente caracteristice, iar fiecare client doreste sa isi puna amprenta in reamenajarea sau decorarea casei, apartamentului sau a vilei din Galati. Asadar, Nobili Interior Design

reprezinta alegerea perfecta pentru proiecte de design care vizeaza spatii

comerciale in Galati ( restaurant, bar, cafenea, hotel, magazin haine, salon coafor

infrumusetare, clinica medicala) sau spatii rezindentiale ( case moderne, vile clasice de lux, apartamente stil clasic modern).     Fiind lideri pe piata din anul 2008 si avand peste 250 de proiecte de design interior si arhitecturale implementate cu suces in marile orase din Romania precum Bucuresti, Constanta, Galati, Brasov, Ploiesti, Craiova, Giurgiu, Buzau, Braila, Tulcea, Tecuci, Calarasi, Bacau, Suceava, Focsani, Iasi, Vaslui, Nobili Interior Design propune solutii cheie si implementari unice pentru toate proiectele de design interior. Fiecare spatiu din casa sau vila din Galati pe care doriti sa o amenajati trebuie sa inglobeze elementele caracteristice ale stilului de design interior ales si sa va reprezinte preferintele in materie de arhitectura si amenajari interioare. Un stil de design interior clasic, necesita o cromatica deschisa, mobilier de calitate din lemn productie Italia, un parchet din lemn stratificat iar accesoriile si finisajele alese din gama producatorilor si furnizorilor de top din Europa. Corpuri de iluminat masive, precum un candelabru sau chiar niste cornise decorative si alte astfel de mici detalii aduc in prim plan rafinamentul stilului clasic de design interior. Calitatea finisajelor va asigura trainicia materialelor implementate in acest tip de proiect de design interior si amenajare interioara spatiu rezidential sau comercial in Galati. Bineinteles, fiecare alegere se va baza pe posibilitatile financiare ale clientului si gusturile sale. Alaturi de arhitectii si designerii de la Nobili Interior Design, clientul va putea vizualiza proiectul de design interior in format 3D inainte ca acesta sa fie pus in aplicare. Odata ce s-a dat unda verde, specialistii vor demara acest proiect de amenajare interioara, consultandu-se pe tot parcursul acestuia cu clientul in cauza.

    Arhitectii din cadrul firmei de amenajari si design interior se vor axa pe redarea unui spatiu cat mai functional, indiferent ca doriti sa amenajati o casa, apartament, hotel, restaurant, magazin sau salon de infrumusetare in Galati. Nobili Interior Design este o echipa talentata a caror servicii de specialitate sunt la superlativ, iar rezultatul final te va surprinde.

Trimiteti-ne pe mail ( nobilidesign@gmail.com) schitele 2d si cateva cuvinte despre stilul de design interior pentru care doriti oferta de pret. ( clasic sau modern).

Preturi informative servicii de design interior in Galati:

Design interior case stil clasic pret 16-22 euro mp fara tva.

Design interior case stil modern preturi 15 la 19 euro mp fara tva.

Design interior apartamente pret  20-30 euro mp fara tva.

Design interior spatii comerciale preturi 14 – 25 euro mp fara tva.

Pretul final pentru proiectul de design interior in Galati difera in functie de stilul ales, compartimentarea, numarul de camere, complexitatea si cerintele proiectului.

Design interior Galati preturi